Close

Log in

frederik ok

Frédéric Vigroux, DipWSET

Frédéric are 8 ani de experiență în industria vinului, dintre care 6 ca antreprenor și deținător al Diplomei WSET (Nivel 4). Este specialist în business management pentru vin și spirtoase (achiziții, strategie, sales) și predă cursurile WSET Nivel 1 – 3 pentru vinuri și spirtoase, precum și marketing și strategie pentru acest domeniu.
Cu o diplomă obținută la Vatel International Business School, Frédéric este mentor în Sommellerie pentru HoReCa, ocupându-se de predarea tehnicilor de pricing și alcătuire a listei de vinuri. În 2019 a scris o carte despre cum să te inițiezi în tainele meseriei de trade cu vinuri: "Le vin pour ceux qui n'y connaissent rien. A practical guide on wine buying".

Diana Pavelescu

Diana este Secretar General al ADAR (Asociația Degustătorilor Autorizați din România) și membru în jurii internaționale în concursurile de vin: Asia Wine Trophy, Berliner Wien Trophy, Concour Mondial du Bruxelles, IWCB. În România, este una dintre cele mai apreciate personaliatăți din acest domeniu. Diana este ambasador al vinurilor românești. Crede în ele, crede în oamenii care le produc și face totul pentru a fi cunoscute peste hotare. Deschizător de noi piețe de desfacere în Asia și Statele Unite, Diana creează oportunități și strategii de promovare care pun vinurile românești în cea mai bună lumină. Blogul Dianei www.dianapavelescu.ro și canalele de social media sunt medii prin care Diana face cunoscută această lume fascinantă a vinului, prin care încearcă să atragă interesul cât mai multor oameni interesați nu doar de vin, cât și călătorii, cărți, un stil de viață elegant și dinamic. Ca Wine Ambassador, Diana organizează Masterclass-uri, sesiuni de degustări private, este speaker la diverse evenimente și conferințe din industrie și, mai nou, Wine School President (WSET3).

Despre

Romanian Wine Academy

Cea mai simplă descriere pentru Romanian Wine Academy este cea de școală de vin. Vii, înveți cu trainer-i acreditați WSET, dai examene, iei o diplomă, poți începe chiar o carieră în domeniu pe baza ei sau să te perfecționezi. Dar o dată inițiat în această lume, vei descoperi ca Romanian Wine Academy nu este doar o școală. Ne place să credem că inițiem un nou stil de viață. Ne propunem să educăm oamenii care doresc să învețe despre vin, despre fascinanta călătorie a strugurilor din vie până în pahar, despre arome și soiuri, despre o întreagă cultură asociată vinului. Ne propunem sa deschidem inimile oamenilor către călătorii, mâncăruri rafinate și gustoase, către un lifestyle deosebit.

media

Evenimente

Galerie

Altele

Copyright © RomanianWineAcademy